Podziękowanie

bądź do pomocy gotowy!”

Johann Wolfgang Goethe

Kochani Państwo!

Serdecznie dziękujemy za przekazanie dla naszego Stowarzyszenia 1% podatku dochodowego. Jesteście Państwo gotowi do pomocy, a więc – słowami poety – jesteście dobrzy  i szlachetni.

Ta dobroć i szlachetność pozwala nam otaczać wszechstronną opieką osoby niepełnosprawne, cierpiące i w podeszłym wieku.  Korzystając ze środków przekazanych przez Was nieustannie prowadzimy terapię naszych podopiecznych w Warsztacie Terapii Zajęciowej przy ul. Kościuszki w Skarżysku-Kamiennej, uzupełniamy  materiały do terapii  i rehabilitacji. Prowadzona przez nas Wypożyczalnia Sprzętu Rehabilitacyjnego wzbogaca się o nowe urządzenia i sprzęty chętnie wypożyczane przez osoby chore i ich rodziny.

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy Państwu, aby dobro które otrzymujemy powracało do Was ze zdwojoną siłą poprzez pomyślne zdrowie, radość, przyjaznych ludzi, życzliwych przyjaciół.

Dziękujemy!

Prezes Zarządu: