Muzyką do nieba
(2015-06-08 | 09:08:57)

W sobotę 30 maja na błoniach Sanktuarium MB Ostrobramskiej odbył się VIII Integracyjny Festiwal „Muzyką do Nieba”.  W tym roku po raz kolejny wzięliśmy w nim aktywny udział. Nasz zespół wokalno-muzyczny w 8 - osobowym składzie zaprezentował się dwoma utworami z repertuaru Arki Noego. Pierwsi wystąpili Ewa i Bartek, którzy w duecie zaśpiewali piosenkę pt. „Telefon”, następnie cały zespół wspólnie wyśpiewał i wytańczył pełen radości utwór – „Jezus Ratownik”.  Oprócz nas swoje programy artystyczne zaprezentowali uczestnicy z innych Warsztatów oraz Ośrodków Szkolno - Wychowawczych. Wszystkie występujące grupy otrzymały bardzo atrakcyjne nagrody od firmy Wtórpol i Fundacji Eco-Textil. Były to bony podarunkowe na kwotę 1000 zł i rowery trójkołowe. Ponadto kustosz Sanktuarium zaprosił wszystkich występujących na słodki poczęstunek.  W trakcie całej imprezy  mieliśmy okazję również zaprezentować nasze prace plastyczne wykonywane podczas zajęć terapeutycznych.

Zapraszamy do naszej Galerii, gdzie można obejrzeć zdjęcia z występu.